Kategoriler
Proje Haberleri

Başak Hanım Konutları Korkuteli satışları başladı

Başak Hanım Konutları Korkuteli projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Cemsan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 3 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Asansör ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Ferah yapıda teras alanı yer almaktadır.

Başak Hanım Konutları Korkuteli konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Korkuteli İlçesi Uzunoluk Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Başak Hanım Konutları Korkuteli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (544) 228 60 59 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…