Kategoriler
Proje Haberleri

Başak Life Söke çok yakında teslim ediliyor

Konut projesi Aydın İli, Söke İlçesi, Çeltikçi Mahallesi’nde hayata geçirilmiştir. Söke konut projesi Şenollar Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Projenin tam olarak teslim tarihi 31 Ocak 2022 olarak belirlenmiştir. Başak Life Söke konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Söke, Çeltikli Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi toplam 5 konut bloğundan oluşmaktadır. Başak Life Söke projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 3+1 tip daireler brüt 135 metrekare büyüklükte tasarlanmıştır. Ayrıca daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, panjur, görüntülü diafon gibi olanaklara sahiptir.

Proje içerisinde; hidrofor, kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik, kapıcı, oyun parkı gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda proje taşınmaya hazır olup, farklı kat ve cephe seçenekleri de mevcuttur. Site toplam 5 bloktan meydana gelmekte olup 42 daireden oluşmaktadır. Her dairede ayrıca 2 adet banyo ve balkon bulunmaktadır. Tapular hazır durumdadır ve yapı kullanma izinlerini almadan tapu devri yapılmamaktadır.

Başak Life Söke fiyatları ne kadar?

Söke konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden sınırlı sayıda;

135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Başak Life Söke nerede yer alıyor?

Aydın Söke konut projesi Çeltikli Mahallesi’nde site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 580 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…