Kategoriler
Proje Haberleri

Başakşehir Avrasya Konutları 2 ön talep topluyor

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektir. Söz konusu proje Fuzul Yapı firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje geniş yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Başakşehir Avrasya Konutları 2 henüz proje aşamasında olup ayrıca daireler için ön talep toplanmaya başlanmıştır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 Özellikleri Neler?

İstanbul konut projesi Başakşehir’de yer alan 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Bunun için Fuzul Yapı İnşaat firmasının internet adresi üzerinden ön talep formunuzu doldurmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde ayrıca avantajlı fiyatlardan da yararlanmak mümkün olmaktadır. Konut projesi Başakşehir, Kayabaşı Mahallesinde yükselecek. Modern dairelerin yer alacağı Avrasya Başakşehir 2 projesinde toplam 8 blok ve 420 adet daire yer alacaktır.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ayrıca Başakşehir Avrasya Konutları’nın 2.etabı olan projede lansman öncesi ön satışlar başlanmıştır. Bunların yanı sıra proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerinin olması planlanmaktadır.

Başakşehir 2.etap daire fiyatları ne kadar?

Başakşehir 2.etap konut projesinde henüz daire fiyatları ve ödeme koşulları belirlenmemiştir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, ödeme planı, teslim tarihi gibi bilgiler belli olduğu zaman bilgiler web sitesinde yer alacaktır. Avrasya Başakşehir 2 projesindeki konutlar için ön talep toplama dönemi başlamıştır.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede yer alacak?

Avrasya Başakşehir 2 projesi Başakşehir’in Kayabaşı Mahallesi’nde yükselecektir. Merkezi lokasyona sahip olan proje aynı zamanda Kanal İstanbul, İstanbul Havalimanı, Sakura Şehir hastanesi gibi yerlere oldukça yakın mesafededir. Metro durağına ise sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 0 156 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…