Kategoriler
Proje Haberleri

Başakşehir Avrasya Konutları 2 satışları devam ediyor

Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesi İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi 25 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. İstanbul konut projesi 9 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 9 adet konut bloğunda ise toplam 405 adet meskene yer verilmektedir. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Fuzul Yapı tarafından geliştirilen proje 25.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi içerisinde her biri 9 katlı olmak üzere toplam 9 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 405 adet daire ve 6 adet ticari ünite yer almaktadır. Karma bir proje olarak dikkat çeken projede daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 86 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 tip dairelerin büyüklüğü ise brüt 154 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Hem konutlara hem ticari alanlara yetecek büyüklükteki otopark alanında toplam 540 araçlık otopark alanı mevcuttur. Proje alanının 1.400 metrekarelik bölümü sosyal alanlara ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde hamam, sauna, yüzme havuzu ve fitness salonu bulunmaktadır. Üstelik zemin katta yer alan dairelerin kendilerine özel bahçeleri bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Lokman Hekim Sokak’ta yer alan projede konutlar doğa manzarasına sahiptir. Kayabaşı, Avrasya Konutları Satış Ofisi, Lokman Hekim Sokak, 34000 Başakşehir / İstanbul adresindedir.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyatları ne kadar?

Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 86 metrekare alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 5 milyon 073 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 154 metrekare alana sahip 3+1 tip evlerin fiyatları ise 6 milyon 819 bin TL’den başlamaktadır. Başakşehir konut projesinin teslim tarihi ise 2025 yılının ikinci çeyreği olarak planlanmıştır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için 444 0 156 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…