Kategoriler
Proje Haberleri

Başakşehir Avrasya Konutları 3 ön talep topluyor

Başakşehir Avrasya Konutları projesinin bir etabı olan Başakşehir Avrasya Konutları 3 ön talep toplamaya başlamıştır. Firma bu etap ile ilgili ön talep buluşması organizasyonu düzenlemiştir. Ön talep buluşma organizasyonu firma tarafından verilen bilgiye göre büyük bir coşku ile gerçekleştiği bildirilmiştir.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde yer almaktadır. Başakşehir konut projesi Fuzul Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi karşısında yer almaktadır. 48 bin 674 metrekare büyüklüğe sahip bir arsa alanı üzerinde konut projesi etaplar halinde inşa edilmektedir.

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projenin 3. etabında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer alması beklenmektedir. Konut projesinin ilk etabında 453 adet konut, ikinci etabında ise 8 blok ve 420 adet daire yer almaktadır. Ayrıca üçüncü etap ile ilgili ise detaylar henüz belli değildir.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyatları ne kadar?

Başakşehir’de hayata geçirilen konut projesinin 3.etabındaki daire fiyatları ve ödeme koşulları henüz belli değildir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, ödeme planı, ayrıca teslim tarihi gibi bilgiler belli olduğu zaman bilgiler web sitesinde yer alacaktır.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede yer alıyor?

Başakşehir Avrasya Konutları projesi Başakşehir’in Kayabaşı Mahallesi’nde yer almaktadır. Merkezi lokasyona sahip olan proje aynı zamanda Kanal İstanbul, İstanbul Havalimanı’na yakın bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi karşısında yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca Metro durağına ise sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir.

Ön talep dönemine özel kaçırılmayacak fırsatlar için 444 01 56 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…