Kategoriler
Proje Haberleri

Başakşehir’in Kalbi projesinde ön talep aşaması devam ediyor!

Başakşehir’in Kalbi projesinde ayrıcalıklı bir yaşamın kapıları sonsuza dek açılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi altında gerçekleştirilen konut projesi; İntek Konut İnş. A.Ş, Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ve Nur Group Ziraat İnş. Tic ve San. Ltd. Şti. İş ortaklığıyla hayat bulacak.

Başakşehir’in Kalbi bu projede atacak

Emlak Konut GYO altında satışa sunulan konut projesi, Başakşehir İkitelli’ye yeni bir soluk getiriyor. Ön taleplerin toplandığı aşamada projenin arsa alanını üç büyük firma kazandı. İntek Konut İnş. A.Ş, Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ve Nur Group Ziraat İnş. Tic ve San. Ltd. Şti. tarafından kazanılan ihale büyük bir ortaklığı da beraberinde getirdi.

Başakşehir Gökçmen Konutları’nın hemen yanı başında yer aldığı bilgisi paylaşılırken, Başakşehir’in Kalbi olmaya hazırlanan konut bölgesinde her türlü ihtiyaca uygun hizmet bulunabilecek. Konut, ticari ünite ve ofis seçeneklerinin ardından Başakşehir’de yeni bir dünya yaratılıyor. Projenin hedeflenen satış tarihi ise Eylül 2020’yi bulacak.

Proje yer alan sosyal donatılar

Projede satış fiyatları ve teslim tarihi hakkında henüz bilgi verilmedi. Ancak konut seçenekleri 1+1’den başlayarak, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’e kadar uzanıyor. Kısa bir ön bilginin verildiği projenin tüm yapılarında asansör, balkon ve kapalı otoparkın olacağı bilgisi paylaşılmıştır.

Ayrıca yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde satışı gerçekleştirilecek. Toplam arsa alanının 63 bin 474 metrekare olarak duyurulduğu karma projede 540 konutun inşası için hareke geçildi. İstanbul’un Avrupa bölgesinin Başakşehir ilçesinde yer alan konut projesi İkitelli’de yeni alıcılarına kapıları aralıyor.

Detaylı bilgi için:

0212 621 03 11 / [email protected]

Emlak Konut haberlerine göz atmak için tıklayınız.