Kategoriler
Proje Haberleri

Başaran Life lansman fiyatları ile satışta

Başaran Life İzmir Bergama’da bulunan bir projedir. İnşaat Mühendisi Mehmet Başaran ve Mimar Erkan Akkaya tarafından tasarlanarak hayata geçirilen projede daire satışları devam etmektedir.  Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve satışlar hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Başaran Life 3 katlı bloklardan meydana gelen bir projedir. Toplam 54 adet daire bulunan proje 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin tamamının kendine ait balkonu bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Tüm dairelerde salon ile mutfak ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set bulunmaktadır. Banyo olarak ortak kullanım banyosu ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir alanda mevcuttur. Tüm banyolarda duş kabini hazır olarak yer almaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Hem insan hem yük taşımak için asansör sistemi kullanılmaktadır.

Başaran Life sitesinde 7/24 güvenlik hizmeti verilmektedir. Güvenlik için özel kamera sistemi de mevcut bulunmaktadır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark vardır. Site içinde kişisel bakım ve güzellik için sauna, Türk hamamı, buhar odası vardır. Spor yapmak için spor salonu ile yüzme havuzları vardır. Yüzme havuzu olarak hem açık hem kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çocukların rahatlıkla ve güvenle oyun oynaması için çocuk oyun alanı da bulunmaktadır.

Başaran Life dairelerinin satışları

Proje şehir merkezinde yer alan bir projedir. Sağlık ocağı, okul, eczane, cami, belediye, market, semt pazarı, manav, alışveriş merkezi gibi alanlara yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak dolmuş, otobüs ve minibüs vardır.

Başaran Life daireleri banka kredisi ile satın almaya elverişlidir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon 97 metrekare büyüklüğündeki daireler 1 milyon 747 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 114 metrekare büyüklüğündeki 3 oda 1 salon daireler ise şu anda 1 milyon 947 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireler hakkında daha detaylı bilgi için 0545 209 09 05 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız