Kategoriler
Proje Haberleri

Başbahçe Evleri Biga satışları devam ediyor

Çanakkale Biga konut projesi Biga Baş Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Çanakkale İli, Biga İlçesi, Sakarya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Başbahçe Evleri Biga konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Söz konusu konut projesi Sakarya Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi üç konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut blokları 3 katlı olarak tasarlanmıştır. Site içerisinde bol yeşil alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda açık otopark da bulunmaktadır.

3 adet 3 katlı bloklardan oluşan Başbahçe Evleri Biga konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 87 metrekare ile 123 metrekare arasında değişmektedir.

Başbahçe Evleri Biga fiyatları ne kadar?

Biga konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 87 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

110 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 880 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

3+1 tip 120 ve 123 metrekare brüt alana sahip dairelerin fiyatları 920 bin TL ile 950 bin TL arasında değişmektedir.

Başbahçe Evleri Biga nerede yer alıyor?

Konut projesi Çanakkale İli, Biga İlçesi’nin en çok tercih edilen Sakarya Mahallesi’nde ve AVM arkasında yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 665 39 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…