Kategoriler
Proje Haberleri

Başyapıt Erenköy’de peşin ödeme indirimi

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, Başyazıcı Grup imzasıyla hayata geçirilen Başyapıt Erenköy konut projesi, toplam 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek bloktan meydana gelen projede, 38 adet daire ve 2 adet dükkân yer alıyor. Projedeki tek blok, zemin artı 10 kattan oluşuyor. Projede her katta toplam 4 adet daire bulunuyor. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler mevcut.

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler brüt 71, net 50 metrekare, 2+1 dubleksler brüt 111, net 77 metrekare, 3+1 daireler brüt 144, net 100 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Başyapıt Erenköy konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 645 bin TL ila 990 bin TL arasında değişiyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 296 bin TL’den satılıyor.

Projede peşin alımlarda yüzde 20 oranında indirim yapılıyor. Vadeli alımlarda ise yüzde 10 indirim uygulanıyor. Yüzde 40 peşinat vererek 12., 24. ve 36. aylarda 100 bin TL’lik 3 ara ödeme yapabilmek mümkün. Kalan konut bedeli ise 36 ay sıfır faizle vadelendirilebiliyor.

Başyapıt Erenköy projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde bazı sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi tercih ediliyor. Projede hizmetli odası da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, İstanbul’un Anadolu yakasının en gözde yerlerinden Erenköy’de inşa ediliyor. Proje, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın bir yerde konumlanan proje, İçerenköy Carrefour metro istasyonuna kolayca ulaşılabilen bir noktada. Proje, Bağdat Caddesi’ne de çok yakın.

Başyapıt Erenköy konut projesi, Erenköy Mah. Taşmektep Sok. Kadıköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0216 256 63 06