Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Yakası Kartal ön talep topluyor

Batı Yakası Kartal projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 102.180 metrekarelik arsa alanı üzerinde 45 adet ticari ünite ve 611 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

102.180 metrekarelik arsa alanı üzerinde 45 adet ticari ünite ve 611 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Proje, az katlı yatay mimari anlayışı ile hayata geçirilmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sosyal donatı alanları ve çocuk oyun alanlarıyla pek çok sosyal imkân bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geniş ve ferah yapıda balkon ve teras yer almaktadır.

Batı Yakası Kartal konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca göl ve millet bahçesinin yanı başında, Adalar’ın tam karşısında yükselmektedir. Metroya 2 dakika yürüme mesafesindedir.  Sahil yolu ve Marmaray’a 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Anadolu Adliyesi ve Şehir Hastanesi’ne 5 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yoluna çok yakın bir noktada yer almaktadır.
Batı Yakası Kartal projesinde ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. Ön talep aşamasında olup ilerleyen günlerde detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 30 70 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…