Kategoriler
Proje Haberleri

Batıkent Modern Cadde Eskişehir lüks daireleri satışta

Eskişehir’in yeni göz bebeği Batıkent Modern Cadde daireleri Aydoğanlar İnşaat farkıyla ön satışta. Avantajlı fiyatların yanı sıra proje detayları dikkat çekiyor. Firmanın yeni projesinde fiyatlar hangi civarda seyrediyor? Batıkent Modern Cadde evlerini yatırım amaçlı almak uygun mudur? Bununla birlikte projede daire seçenekleri ve ek olanaklar nelerdir?

Proje hakkında

Okullara, hastaneye, markete, semt pazarına kısaca ihtiyacınız olan her lokasyona yürüme mesafesindeki Batıkent Modern Cadde daireleri 2022 yılında bitecek. Asansörlü ve engelli girişi bulunan daireler üç katlı yapıya sahip. Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde konumlanan Batıkent Modern Cadde evleri 2021 yılında ön satışta alıcı buluyor.

Projede daire seçenekleri

Brüt 165 metrekare, net 135 metrekare alana sahip Batıkent Modern Cadde daireleri 3+1 oda sayısından oluşan seçenekler mevcut. Dairelerde biri ebeveyn banyosu olmak üzere 2 adet banyo mevcut. 3+1 dairelerde 2 adet balkon ve bir adet giyinme odası var. Ayrıca 2+1 daire seçeneği de imkanlar arasında 2+1 daireler 116 metrekare büyüklüğünde olmakla beraber projenin zemin katında 2 adet dükkan mevcut. 2 blok şeklinde 15 daire olarak planlı projenin 2022 yılında teslim etmek üzere inşaatı devam ediyor.

3 katlı binalar şeklinde tasarlanmış proje yerden ısıtma sistemine sahip. İnşaat firmasından satışa çıkarılan daireler katlanabilir cam balkon, otomatik panjur ve lake oda kapıları içeriyor. Bunun yanında dairelerin tavan yüksekliği 3 metre olmasıyla geniş ve ferah bir tasarım oluşturuyor. Daire çeşitlerine göre kiler ve çamaşır odası içerebiliyor. Daire sahiplerine müstakil kapalı garaj ve çocuk oyun parkı imkanı sunuluyor. Ayrıca daireler görüntülü diafon sistemi içeriyor. Bununla birlikte projenin internet sayfasında odaların büyüklükleri ve proje kat planlamaları detaylı bir biçimde yer alıyor.

Batıkent Modern Cadde Ev Fiyatları ve Ödeme Seçenekleri

Projede dikkat çeken bir detay da konut kredisine uygun olmaması. Bu projedeki dairelere konut kredisi kapsamında kredi çekerek sahip olmak maalesef mümkün değil. Projedeki 150 metrekare 3+1 daire fiyatları 900.000 TL’den başlıyor. Brüt 165 metrekare 3+1 tip daire fiyatları ise 990 bin TL’den başlıyor.  Batıkent Modern Cadde evlerinin fiyatları bulunduğu cepheye, metrekaresine ve katına göre değişiklik gösteriyor. Proje inşaatını ziyaret edebilir ve ideal eviniz için fiyat alabilirsiniz.

Proje iletişim adresi Vi̇şneli̇k Mahalesi, Taşköprü Caddesi, No:47/3 Tepebaşı / Eski̇şehir. İletişim için ise 0 (222) 225 14 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz ve detaylı bilgi alabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…