Kategoriler
Proje Haberleri

Batıkent Sitesi Kastamonu satışları devam ediyor

Batıkent Sitesi bulunduğu bölgenin en prestijli site projesi olmaktadır. Projenin konumu Kastamonu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu projede satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Konut projesi içerisinde 371 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında 371 adet lüks daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 ile 95 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 85 ile 90 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde çocuk oyun parkı, kum havuzu, basketbol sahası ve mini futbol sahası bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Batıkent Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kastamonu’nun Merkez İlçesi Candaroğulları Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir manzarasına sahiptir.

Batıkent Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar ise bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 ile 95 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 499.000 TL ile 690.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 765.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 409 38 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…