Kategoriler
Proje Haberleri

Baylan Plus Bursa’da yükseliyor

Baylan Plus Bursa projesi, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan bir konut projesidir. Nilüfer konut projesi Baylan İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, nerede yer almaktadır? Satılık daire fiyatları ne kadar? Ayrıca lansmana özel fırsatlar neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Bursa konut projesi 5 bin 200 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerine inşa edilmektedir.

5 bin 200 metrekare alan üzerinde 6 katlı toplam 6 konut bloğu yer almaktadır. Konut projesinde yer alan daireler 1+1 ve 2+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca konutların dışında konut projesinde ticari üniteler de yer almaktadır.

Konut 132 konuttan oluşmaktadır ve 2023 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Proje, şehrin merkezinde, ulaşım ve sosyal olanaklara yakın bir konumda yer almaktadır.

Baylan Plus Görükle projesi, modern ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Projedeki 1+1 ve 2+1 dairelerin hepsi geniş balkonlara ve modern mutfaklara sahiptir. 1+1 tip daireler brüt 50 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 70 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesinde ayrıca, ses yalıtımı, kablo tv, açık otopark, kapalı otopark yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde asansör, hidrofor, spor alanı, ısı yalıtımı gibi özellikler de yer almaktadır.

Görükle Baylan Plus projesi, yatırımcılar için de cazip bir projedir. Projenin konumu ve sunulan olanaklar, projenin değerini artırmaktadır.

Baylan Plus Bursa’nın özellikleri şunlardır:

6 adet konut bloğundan oluşan projedir.
1+1 ve 2+1 tip dairelerde oluşmaktadır.
Şehrin merkezinde, ulaşım ve sosyal olanaklara yakın bir konumda yer alıyor.
Modern ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.
Geniş balkonlara ve modern mutfaklara sahiptir.
Ses yalıtımı, kablo tv, açık otopark, kapalı otopark yer almaktadır.

Baylan Plus Bursa fiyatları ne kadar?

50 m² büyüklüğündeki 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 580 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 70 m² büyüklüğündeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 030 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde lansmana özel fırsatlar sunulmaktadır. Bu kapsamda yüzde 60 peşin ödenmektedir. Kalan yüzde 40 oranındaki tutar ise 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunulmaktadır.

Baylan İnşaat konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Dumlupınar Mahallesi’nde yer almaktadır. Minibüs, otobüs ve dolmuş duraklarına yakın bir konumda yer almaktadır.

Daha detaylı bilgi almak için 444 7 658 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…