Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Bayraktar Park ön satışları başladı

Bayraktar Park, Kayseri Kocasinan’da hayata geçirilen bir projedir. Alphan İnşaat tarafından hayata geçirilen bir konut projesidir. Temeli atılan dairelerin 2024 yılı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. Erken ve ön satış avantajları, proje detayları ve dairelerin özellikleri için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Bayraktar Park, geniş ve ferah dairelerden oluşmaktadır. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Oturma odaları geniş olarak hazırlanmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak, manzara izlemek mümkündür. Hem 2+1, hem 3+1 dairelerde yatak odası içinde giyinme odası olarak özel alan bulunmaktadır. Buna ek olarak yine yatak odası içinde ebeveyn banyosu da mevcuttur. Daireler modern ve kullanışlı olarak tasarlanmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır.

Bayraktar Park, konum olarak merkezi konumda yer almaktadır. Önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Günlük ihtiyaçlar için markete 100 metre, fırına 250 metre, camiye 400 metre mesafededir. Okul olarak ilk okula 600 metre, orta okula 700 metre uzaklıktadır. Sağlık içinse sağlık ocağına 800 metre mesafede yer almaktadır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem toplu taşıma araçları hem de özel araçlar kullanılabilir. Toplu taşıma için otobüs durağı 100 metre mesafede yer almaktadır.

Bayraktar Park daireleri ödeme seçenekleri

Proje şu an temel aşamasındadır. Bu nedenle yapılan satışlar ilk satışlardır. İlk satışlara özel alıcılara avantajlar sunulmaktadır. Bu avantajlardan en önemlisi yüzde 0 faiz ile 24 aya varan vade seçeneğidir. Bu ödeme seçeneği için daire fiyatının yarısının peşin ödenmektedir. Geri kalan yarısı ise 24 aya vade farkı eklemeden bölünerek ödenmektedir.

Bayraktar Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları büyüklükleri ve konumlarına göre değişmektedir. Şu an için 2 oda 1 salon olarak tasarlanacak olan daireler 1 milyon 100 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışlarında uygun koşullarda takas seçeneği de mevcuttur. Hem takas seçeneği hem de güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (352) 320 00 26 ya da 0 (507) 081 73 03 numaraları mevcuttur. Bu numaralardan ek olarak merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız