Kategoriler
Proje Haberleri

Bayraktar Prestij Kayseri ön satışta

Bayraktar Prestij Kayseri Kocasinan’da yer alan bir projedir. Proje Alphan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4+1 geniş dairelerden oluşan projede ön satışlar başlamış durumda. Ön satışta olan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Bayraktar Prestij 14 katlı iki bloktan meydana gelmektedir. Bloklarda toplam 3 adet işyeri 56 adet konut vardır. Konutlar 4 oda 1 salondur. Bütün konutlarda balkon vardır. Balkonlar geniş olduğundan hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Daire içlerinde birinci sınıf kalitede malzemelerin kullanılması planlanmaktadır. Daire dış kapıları ise güvenli çelik kapıdır. Konutlarda bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Buna ek olarak yatak odası içinde yer alan ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Yatak odasında ayrıca giyinme odası da vardır. Banyolarda duş kabinleri vardır. Dairelerde vestiyer ve kiler de ayrıca bulunmaktadır.

Bayraktar Prestij projesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak tasarlanmaktadır. Proje ilkokula 600 metre, ortaokula 700 metre mesafededir. Ayrıca markete 50 metre, fırına 250 metre, camiye 400 metre, otobüs durağına 100 metre, sağlık ocağına 800 metre mesafede yer almaktadır. Önemli yerlere yakın konumda olmasından dolayı konum olarak avantajlıdır.

Bayraktar Prestij dairelerinin satış fiyatları

Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salondur. Daireler brüt 220, net 148 metrekare kullanım alanına sahiptir. A blok için temeller atılmış durumdadır. B blok içinse 31.03.2023 tarihinde temellerin atılması planlanmaktadır. Tahmini teslim tarihi ise 31.12.2024 olarak belirtilmektedir.

Bayraktar Prestij projesinde bulunan dairelerin fiyatları konumlarına göre değişmektedir. Şu anda daireler 2 milyon 150 bin ile 2 milyon 390 bin arasında değişen satış fiyatlarına sahiptir. Dairelerin satışlarında takas imkanı bulunmaktadır. Uygun koşullarda takas ile dairelere sahip olmak mümkün. Şu anda konutlar banka kredisine uygun değildir. Ancak firma kendisi vadeli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Örnek olarak B blok için 1000 TL peşinat verildiğinde 24 ay vade imkanı sunulmaktadır. 24 ay boyunca 15 bin TL ödeme yapılması halinde kalan tutar 30.09. 2024 tarihinde alınmaktadır. Firma bu örnekteki gibi kişiye özel ödeme seçenekleri ile dairelerin satışlarını gerçekleştirmektedir. Proje hakkında detay almak için 0 (352) 320 00 26 ve 0 (507) 081 73 03 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız