Kategoriler
Proje Haberleri

Baytaş Kuzey Kent 1 satışları başladı

Baytaş Kuzey Kent 1 projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Baytaş Yaşaroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blokta toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 blokta toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 119 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri ve asansör bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör ve uydu alt yapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlar birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Baytaş Kuzey Kent 1 konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Gemlik İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik manastırın en güzel deniz manzarasına sahip olan projede, manastır mevkii Çamlık Mesire Alanı yol ayrımından ulaşılmaktadır. Muhitinde market, park, eczane ve cami bulunmaktadır.

Baytaş Kuzey Kent 1 fiyatları ne kadardır?

Baytaş Kuzey Kent 1 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 119 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.495.008 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.677.004 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 513 42 21 veya 0 (535) 393 77 83 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…