Kategoriler
Proje Haberleri

Baytaş Yalı Sitesi satışları devam ediyor

Baytaş Yalı Sitesi Bursa’da yer alan bir projedir. Proje Baytaş Yaşaroğulları tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklükte daireleri bulunan proje deniz manzaralı olması yönü ile diğer projelerden ayrıdır. Haberin devamında satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında detayları bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Baytaş Yalı Sitesi toplam 45 daireden oluşmaktadır. Daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Şu anda satışta olan daireleri 2 oda 1 salon dairelerdir. Dairelerin hepsinde geniş balkonlar vardır. Bu balkonlardan hem yaz hem kış aylarında deniz manzarası izlenmektedir. Bunun dışında özel seyir teraslarında da manzara izlemek mümkündür. Konutlarda bir adet ortak kullanım için bir adet de ebeveyn kullanımı için banyo vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak bulunmaktadır. Daire dış kapıları çelik kapıdır. Kışın ısınmak için doğalgaz kombi kullanılmaktadır. Ayrıca salon ve yatak odasında klima da bulunmaktadır. Bu klimalar yazın serinlemek kışın ısınmak için kullanılmaktadır. Mutfaklarda ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre hazır olarak yer almaktadır. Ayrıca mikrodalga fırın ile bulaşık makinesi de dairelerde mevcuttur.

Baytaş Yalı Sitesi 7 gün 24 saat güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Ayrıca kameralı güvenlik sistemleri de devrededir. Araç parkı için açık otopark bulunmaktadır. Denize sıfır olmasından ötürü proje dairelerinden deniz manzarası izlemek mümkündür.

Baytaş Yalı Sitesi fiyatları ne kadar?

Proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelmektedir. Şu anda 2 oda 1 salon dairelerin satışları devam etmektedir. Brüt 110, net 100 metrekare kullanım alanına sahip daireler 2 milyon 538 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre ve zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Baytaş Yalı Sitesi daireleri banka kredisine uygun şekilde satılmaktadır. Dairelerin yakınlarında olmayanlar için görüntülü gezme imkanı sağlanmaktadır. Güncel fiyatlar ve görüntülü arama için 0 (535) 393 77 83 cep numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0 (224) 513 42 21 sabit numarası da proje hakkında bilgi vermektedir. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız