Kategoriler
Proje Haberleri

Begonya Park Evleri hemen teslim

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, Askon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Begonya Park Evleri konut projesi, tek blokta toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

Zemin artı 9 katlı tek bloktan oluşan konut projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri, 107 metrekare ila 110 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 107 metrekareden meydana geliyor.

Yüzde 80’i satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Begonya Park Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 520 bin TL ila 650 bin TL arasında fiyatlardan alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde, şirket bünyesinde 60 aya kadar vade farksız taksit yapabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Begonya Park Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede sauna, fitness merkezi, kameralı güvenlik, kameriye ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin kullanıldığı projede, dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Split klimalı olan konut projesinde, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Göl ve deniz manzaralı olan konut projesi, merkezi konumuyla da ilgi görüyor. Toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir noktada inşa edilen konut projesi; hastanelere, okullara ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşılabilir bir konumda hayata geçiriliyor.

Begonya Park Evleri konut projesi, Cumhuriyet Mah. Kuşkonmaz Sok. No: 16/18 Küçükçekmece/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0532 606 06 04 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.