Kategoriler
Proje Haberleri

Bekaş Beşyüzevler son daireleri satışta

Bekaş Beşyüzevler konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde yükselen proje Bekaş İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Melikgazi İlçesi Altınoluk Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje üç tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Bekaş Beşyüzevler kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde yangın-hırsız alarmı, ebeveyn banyosu, giyinme odası, gömme dolap, görüntülü diafon, vestiyer gibi olanaklar yer almaktadır.

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Proje aynı zamanda 13 blok ve 500 daireden meydana gelmektedir. Bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca büyüklükleri brüt 107 metrekare ile 185 metrekare arasında değişmektedir. Şehre oldukça yakın olan proje aynı zamanda şehirden bir o kadar da izoledir.

Bekaş Beşyüzevler fiyatları ne kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine, bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 107 metrekare alana sahip 2+1 daireler 450 bin TL,

165 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 650 bin TL,

185 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda dairelerin satışları lansmana ve kişiye özel fırsatlarla devam etmektedir.

Bekaş Beşyüzevler nerede yer alıyor?

Bekaş Beşyüzevler konut projesi, Melikgazi Altınoluk Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 538 931 53 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…