Kategoriler
Proje Haberleri

Bekaş Leyan satışları başladı

Bekaş Leyan projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bekaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje modern yapısı ile geniş sosyal olanaklar ve kaliteli yapı malzemeler ile inşa edilen bir yaşam fırsatı sunulmaktadır. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Binanın 11. katında dubleks daire yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bekaş Leyan konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sivas Caddesi üzerinde yer almaktadır. Şehrin her köşesine kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır.

Bekaş Leyan projesinde vadeli ödeme seçenekleri mevcuttur. Nakit alımlarda seçilen daireye göre iskonto uygulanmaktadır. Üstelik araç takasları değerlendirilmektedir. Brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 931 53 93 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…