Kategoriler
Güncel Koronavirüs Sağlık Spor

Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in akciğerlerinde iyileşme görüldü… Kılıçdaroğlu ziyaret etti

17 Ağustos’ta Kovid-19 hastalığına yakalandığını duyuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 7 Eylül’den beri Memorial Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde yatıyor. Astım hastalığı nedeniyle uyutulduğu belirtilen Başkan Böcek‘in durumu, Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından paylaşılıyor.

ABB, Belediye Başkanı’nın güncel sağlık durumunu paylaştı. Son PCR testi negatif olarak sonuçlandığı Muhittin Böcek‘in durumunda 24 saatte olumsuz gidişatın görülmediği kaydedildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Böcek’in bugün çekilen tomografisinde Başkan’ın akciğerlerinde iyileşme görüldü.

Kemal Kılıçdaroğlu hastaneyi ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bulunduğu hastaneyi ziyaret etti. Ana muhalefet partisinin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, doktorlardan edindiği bilgiler doğrultusunda Başkan Muhittin Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Sergen Yalçın’ın testi de pozitif çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın‘ın ikinci PCR testinin sonucu da pozitif çıktı. Trabzonspor maçındaki takımın başında yardımcı antrenör Murat Şahin yer alırken maçı değerlendiren Yorumcu Rıdman Dilmen, Yalçın‘ın ikinci test sonucunun da pozitif olarak sonuçlandığını bildirdi.

Dilmen, konuyla ilgili olarak “Bugün öğle saatlerinde Sergen Yalçın kardeşimi ‘Geçmiş olsun’ diye aradım. İkinci testi de pozitif çıkmış. Sergen Yalçın ile teknik olarak konuştuk. ‘Bugün çok farklı bir sistem kullanacağız.’ dedi. Esprilidir biliyorsunuz, ‘Allahtan, taktik çalışmalarından sonra koronavirüs oldum.’ dedi.” açıklamalarında bulundu.

Taşınmaz Haber, BBC Türkçe, CNN Türk