Kategoriler
Proje Haberleri

Bella Vista Mimaroba satışları başladı

Bella Vista Mimaroba projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hilal Hill satış ofisi tarafından gerçekleştirilmektedir. Site içerisinde 4 blokta toplam 68 daire ve 6 ticari alan bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 2 dubleks, 4 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 blokta toplam 68 daire ve 6 ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 2 dubleks, 4 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunu büyüklüğü brüt 116 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 96 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, spor salonu ve aktivite odası bulunmaktadır. Üstelik konutlara özel bahçe alanı mevcuttur. Mutfaklar kapalı mutfak olarak tasarlanmıştır. Isıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılmaktadır.

Bella Vista Mimaroba konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Mimar Sinan Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar şehir merkezine yakın olup aynı zamanda denize sıfır konumdadır. Üstelik park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde market, spor salonu, hastane ve eczane bulunmaktadır. Mimar Sinan Devlet Hastanesi ve İstanbul Marina 7 dakika mesafede yer almaktadır. Mimar Sinan Sahil 5 dakika ve Güzelce Marina 6 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Atirus AVM 12 dakika, Aymerkez AVM 20 dakika ve Bahçeşehir Koleji 15 dakika uzaklıktadır.

Bella Vista Mimaroba projesinde brüt 116 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 803 33 33 veya 0 (549) 827 08 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…