Kategoriler
Proje Haberleri

Bella Vista Mimaroba son 21 dairesi satışta

Konut projesi Bahaş Holding, FKG İnşaat ve Stta İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilmiştir. Büyükçekmece Mimaroba’da hayata geçen Bella Vista Mimaroba projesinde kalan son 21 daire satışa sunulmuştur. Söz konusu konut projesi denize komşu bir konumda yer almaktadır. Ayrıca projenin Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. İnşaat çalışmalarının planlandığı şekilde devam ettiğini belirten FKG İnşaat Genel Müdürü Sedat Al, projenin yüzde 60 seviyesinde tamamlandığını açıklamıştır.

Projenin Özellikleri

Bella Vista Mimaroba projesi, 4 bin 835 m² arsa üzerinde 14 bin m² inşaat alanına sahiptir. Toplam dörder katlı dört blokta 68 lüks daire ve altı ticari alanı içermektedir. Projenin tek katlı ve dubleks seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca projedeki konutlar 2+1, 3+1, 3+2, 4+2 şeklinde tasarlanmıştır. Yüzde 70’i deniz manzaralı olan dairelerin büyüklükleri 146 ila 325 metrekare arasında değişmektedir.

Fiyatlandırma ve Ödeme Seçenekleri

Projenin 2+1 daire fiyatları 6 milyon 287 bin TL ila 7 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir. 3+1 daire fiyatları 8 milyon 260 bin TL ila 10 milyon 777 bin TL arasında değişmektedir. 3+2 dubleks daireler 8 milyon 546 bin TL ila 8 milyon 949 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca 4+2 dubleks daireler 10 milyon 900 bin TL ila 12 milyon 67 bin TL arasında değişmektedir.

Konut projesinde yüzde 40 peşin ve 18 ay vade imkanı sunulmaktadır. Ayrıca nakit ödemelerde ise yüzde 10 indirim fırsatı uygulanmaktadır.

Yaşamı kolaylaştıracak akıllı ev sistemi ile tasarlanan projede ısı yalıtımı, ses yalıtımı, merkezi ısıtma mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, hamam, sauna, spor alanları, aktivite odası, güneşlenme alanları bulunmaktadır.

Konut projesindeki konutlara özel bahçe alanları, çocuk oyun parkı ve yürüyüş yolları yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 7/24 güvenlik ve kameralı güvenlik sistemi de yer almaktadır.

Bella Vista Mimaroba nerede yer almaktadır?

Bella Vista Mimaroba, sahil şeridinde yer almaktadır. Ve lokasyonuyla da zahmetsiz ulaşım imkanı sağlamaktadır. Yakın çevresinde market, hastane, eczane, okul, spor alanları gibi birçok sosyal ve ticari alan bulunmaktadır. Ayrıca Mimar Sinan Koleji’ne 200 metre, Mimar Sinan Devlet Hastanesi’ne 5 dakika yürüme mesafesindedir.

Konut projesi Mimaroba sahiline 50 metre mesafede, Kıyı İstanbul Marina’ya komşu bir konumda yer almaktadır. Ayrıca, Atirus ve Aymerkez Alışveriş Merkezleri’ne 5 dakika, E-5’e 5 dakika yürüme mesafesinde, Metrobüs’e ise araçla 5 dakika uzaklıktadır.

Bella Vista Mimaroba Büyükçekmece’de deniz manzaralı lüks bir yaşam sunmaktadır. Konut sahiplerine, şehrin merkezine yakın ve karmaşadan uzak bir konumda, sahil şeridinde yaşama fırsatı sunmaktadır. Ayrıca, projenin sunduğu birçok donatı ve ayrıcalık, sakinlerinin rahat ve konforlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamaktadır. Bella Vista’nın kalan son 21 dairenin satışa sunulması ilgili kişiler için son bir fırsat olabilir.

Proje hakkında detaylı bilgi için 444 0 377 ve 0212 824 44 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…