Kategoriler
Proje Haberleri

Bella Vita Solo Foça’da yükseliyor

Bella Vita Solo projesi İzmir’in Foça ilçesinde yer alan bir projedir. Atilla Yıldırım İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, lüks ve modern villalardan oluşmaktadır. 2023 yılı Haziran ayında teslimleri beklenen villaların özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Bella Vita Solo, toplam 1.770 metrekare arazi üzerinde yer almaktadır. Bu alanda 2 katlı villalardan 15 adet bulunmaktadır. Her villada 4 oda, 1 salon bulunmaktadır. Mutfak ile salon ayrı ayrı konut içinde bulunmaktadır. Konutların her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış mevsiminde oturmaya elverişlidir. Mutfaklarda 3’lü ankastre set bulunmaktadır. Villalarda ortak kullanımlı banyoya ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır.

Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde ayrıca özel bir alanda giyinme odası da bulunmaktadır. Bu giyinme odası için gömme dolap hazırlanmaktadır. Villalarda ısınma yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima bulunmaktadır. Bunlara ek olarak ayrıca kış aylarında ısınmak için kullanılabilecek kazanlı şömine de mevcuttur.

Bella Vita Solo projesinde 24 saat gece görüşlü güvenlik kameraları bulunmaktadır. Villaların her biri akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Uzaktan, telefon, tablet ya da bilgisayar ile kontrolü yapılmaktadır. Bahçede otomatik aydınlatma sistemi yer almaktadır. Her villanın kendine özel 4×8 veya 5×10 boyutlarında bir adet havuzu bulunmaktadır. Bu havuzlarda hem yetişkinler, hem çocuklar yüzmektedir. Çocukların oyun oynaması için bahçe alanı da bulunmaktadır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark vardır. Ayrıca misafirler için de özel otopark alanı planlanmaktadır.

Bella Vita Solo villaları fiyatları ve satışları

Projede yer alan villalar 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanmaktadır. Villalar brüt 230 metrekare, net 170 metrekare kullanım alanına sahiptir. Villalar şu anda 8 milyon Türk Lirasından başlamaktadır. Satışlarda banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Yapım aşamaları devam eden villaların 2023 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bella Vita Solo projesi hakkında detaylı bilgi almak, güncel fiyatları ve ödeme koşullarını öğrenmek için telefon ile arayabilirsiniz. Bunun için 0232 822 78 85 sabit telefonu ve 0532 179 55 70 cep telefonu bulunmaktadır. Her iki telefondan da istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız