Kategoriler
Proje Haberleri

Benesta Acıbadem ön satışa sunuldu! Benesta Bahçelievler ise yakında satışta

Birden fazla alanda faaliyetlerine devam eden Esta Construction, Türkiye’de Benesta imzasıyla başlattığı markasına yatırımlarını büyütmektedir. Esta Construction, Acıbadem’de TOKİ beraberliğinde hasılat paylaşım modeliyle hayata geçirdiği 550 konutlu Benesta Acıbadem projesini ön satışa sundu. Projenin satışa çıkması sebebiyle gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Esta Construction Genel Müdürü Roksana Diker, “Londra merkezli bir şirkete peyzaj yaptırdık. Peyzaj alanının altına otopark koymadan büyük ağaçlara imkan verdik. Ayrıca Gökyüzü yürüyüş yollarından, çocuk oyun alanlarından, meyve- zen bahçelerine kadar 23 aktivite yapılabilen alanlar oluşturduk” diye açıkladı.

Benesta Acıbadem talep topluyor

Diker, pandemi döneminde vatandaşların konutlarındaki eksiklikleri daha iyi gördüğünü dile getirdi. Ayrıca “Bizde projede her metrekareye özen gösterdik. Çalışma odasından, büyüklükleri en az 10 metrekareden başlayıp 100 metrekareye çıkan balkon ve terasları ekledik. Ayrıca çocuk odalarına banyo koyarak onları da birer süit haline getirdik” şeklinde konuştu. Diker, konutların yanı sıra kat villalarını da projeye eklediklerini söyledi. Ayrıca “Projede daire büyüklükleri 135 metrekareden başlayıp 690 metrekare kadar çıkıyor. İlk olarak 99 daireyi ön satışa çıkarıyoruz. Geri kalan bölümü de 1 yıl içinde satışa çıkaracağız” dedi.

Diker, Benesta Acıbadem projesinde konut fiyatlarının 6.5 milyon TL’den başladığını kaydetti. Ayrıca “Ağırlıklı talep yerliden ve çevredeki sitelerden gelmektedir. Kaya ve son deprem yönetmeliğine uygun olduğu için taşınmak ve oturum amaçlı talep var” dedi. Diker, projeyi Nisan 2024 tarihinde teslim edeceklerini hedeflediklerini söyledi.

Benesta Bahçelievler yakında talep toplamaya başlayacak

Konut projesinin birinci etabında 6 adet konut bloğu yer almaktadır. Projenin ikinci etabında ise 2 adet konut bloğu yer almaktadır. Benesta Acıbadem projesinin ilk etabında yer alan toplam 99 adet konut satışa çıkarıldı. Her dairede minimum 10 metrekare, maksimum 100 metrekare balkon, bahçe veya teras yer almaktadır.

Konut projesinde 2+1 tipten 6+1 tipe kadar değişen simpleks, bahçe dubleks, çatı dubleks ve teras bahçeli konut seçenekleri yer almaktadır. Fiyatların 6,5 milyon TL’den başladığı konutlar, 2024 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Benesta Acıbadem Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Ercan, Kale Outlet Center’ın karşısında bulunan 245 konutluk projelerini de bir ay içinde satışa sunacaklarını açıkladı. Ercan, “Çok fazla talep alıyoruz. Satışa çıkar çıkmaz, çok kısa sürede bitireceğiz diye düşünüyoruz” dedi.

Firma tarafından Benesta Beyoğlu projesi satışa sunulmuştu. Şimdi Benesta Acıbadem projesinin ön satış sunumuna başlanmıştır. Yakın bir zaman içerisinde ise Benesta Bahçelievler projesi için  talep toplanmaya başlanacaktır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…