Kategoriler
Proje Haberleri

Benesta BenLeo Acıbadem lansmana özel fırsatlarla satışta

Benesta BenLeo Acıbadem projesi lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Konut projesinde peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Söz konusu konut projesinde 120 ay vade ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Acıbadem konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Üsküdar’da yer almaktadır. Söz konusu proje Esta İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Konut projesi 30 bin 622 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Acıbadem konut projesinde toplam 550 adet konuta yer verilmektedir. Daire tiplerine baktığımızda 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Büyüklük olarak bakıldığında ise daireler 69 metrekare ile 258 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesi lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel olarak peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ödeme planı olarak ise 120 ay vade ile ödeme  konut kredisi ile ödeme imkanı bulunmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesinin satış ofisi Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak No:27/1 , Benesta Acıbadem Satış Ofisi Üsküdar / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca Gata Ormanı’nın hemen yanında, Çamlıca Kulesi’ne yakın bir mesafede yer almaktadır. FSM köprüsüne, Levent’e ve Beşiktaş’a da ayrıca yakın konumdadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 08 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…