Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Benesta Benleo Acıbadem peşinde yüzde 25 indirim

Benesta Benleo Acıbadem, modern tasarımı, zengin sosyal olanakları ve merkezi lokasyonuyla öne çıkan, İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Acıbadem’de yer alan bir konut projesidir. Projede yeni bir ödeme kampanyası başlatılmış olup, 120 ay vadeyle konut fiyatının yüzde 80’ine kadar kredi kullanmak mümkündür. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sunulmakta ve kişiye özel esnek ödeme planları yapılmaktadır.

Benesta Benleo Acıbadem, deprem güvenliği açısından oldukça sağlam bir kaya zemin üzerinde inşa edilmiştir ve tüm yapı güvenliği unsurları 2019 deprem yönetmeliği esas alınarak planlanmıştır. Projede, Esta Construction’ın global mühendislik tecrübesinden ilham alınarak uluslararası standartlarda cephe detayları, ses, ısı ve su izolasyonu gibi yüksek mühendislik gerektiren işlemler gerçekleştirilmektedir. Benesta Benleo Acıbadem’de uluslararası düzeyde kontrol ve denetleme sistemi uygulanmaktadır.

Proje, zamansız bir tasarım bakışıyla yükselen Benesta markasının bir ürünüdür ve yaş aldıkça değerlenen yapı malzemeleri kullanılmıştır. Her dairede geniş kullanım alanına sahip balkon, bahçe veya teras bulunmaktadır. Farklı yaşam seçeneklerini bir araya getiren Benesta Benleo Acıbadem’de 1+1’den 5+1’e kadar değişen daire tipleri; simpleks, bahçe dubleks, çatı dubleks, teras bahçeli ve loft daireleri yer almaktadır. Dairelerin tavan yüksekliği 3 metre olup, uluslararası standartlarda bir profesyonellikle tasarlanmıştır.

Benesta Genel Müdürü Roksana Diker, İstanbul’un en seçkin bölgelerinden Sarayburnu’ndan Kalamış’a kadar muhteşem bir 180 derece deniz manzarası sunan, doğayla iç içe bahçe katları ve lüks loft daireleriyle dikkat çeken bir projeleri olduğunu belirtti. “550 daireden oluşan ve her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimari özelliklere sahip projemiz büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bu, projenin sofistike mimari tasarımının yanı sıra, inşaatın hızlı ilerlemesiyle de bağlantılı. Dünya standartlarında geliştirdiğimiz ve özel detaylarla hayatı daha konforlu hale getirdiğimiz projemizi ‘Her Şey Dahil Lüks’ konseptiyle sunuyoruz ve teslimlerine 2024 Aralık ayında başlayacağız” diye ekledi.

200 dönümlük Gata Ormana komşu

İstanbul’un en sağlıklı yaşam alanlarından biri olan Çamlıca bölgesine komşu olan proje, 200 dönümlük Gata Ormanı’nın bitişiğinde, oksijen deposu niteliği taşıyan bir konumda yer alıyor. Bölgede bulunan köklü eğitim kurumları, kapsamlı sağlık kuruluşları ve canlı sosyal yaşamın sunduğu imkanlar projenin yakınında bulunuyor ve kolayca ulaşılabilir durumda. Ayrıca Akasya Alışveriş Merkezi’ne yürüme mesafesinde bulunan projenin, Çamlıca Kulesi, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın en canlı adreslerine de yakın olması büyük bir avantaj sağlıyor. Benesta Genel Müdürü Roksana Diker, projede yeşil alanlara büyük önem verdiklerini ve 30 dönümlük arazilerinin 15 dönümünü Benleo Park’a ayırdıklarını belirtti. Parkta, her yaş grubuna uygun 20’den fazla aktivite alanı bulunuyor ve bölgede bulunan diğer projelerden ayrılarak, Anadolu Yakası’nın bir vahası olarak nitelendirilebilecek bir yaşam alanı sunuyoruz.

Dünya standartlarında ödüllü proje

Benesta Benleo Acıbadem projesi, Türkiye’nin önde gelen tasarım ofislerinin mimari çözümleriyle ve dünyanın en büyük uluslararası müteahhitleri arasında yer alan ESTA güvencesiyle şekilleniyor. Proje, ödüllü birçok mimari grubun tasarımına destek vererek, ‘’Her Şey Dahil Lüks’’ tanımına yeni bir yorum getiriyor. ESTA’nın fonksiyonellik ilkesini mimarlık ve tasarım harikası yapılar geliştirme imzasıyla ön plana çıkaran Benesta Benleo Acıbadem, her metrekaresinde sunduğu iyi planlanmış fonksiyon zenginliğiyle dikkat çekiyor.

Proje, ince detaylarıyla rafine bir yaşamı milimetrik detayda mühendislik fonksiyonelleri ve yüksek teknoloji ile buluşturarak sağlıklı yaşam alanları tasarlanması amaçlanıyor. Mimari çizgileriyle yaş aldıkça değerlenen projenin, daha önce benzeri yapılmamış mühendislik çözümleriyle tamamlanacağı belirtiliyor.

Benesta Benleo Acıbadem, karma kullanım kategorisinde beş yıldızlı proje olarak, “European Property Awards 2021” EPA organizasyonu tarafından ödüllendirildi. Projenin çok özel konumuna dikkat çeken Benesta Genel Müdürü Roksana Diker, “Şehrin akciğerleri Gata Ormanı’na komşu, Çamlıca ve Avrupa Yakası’nın yanı başında, Avrasya Tüneli’ne 5 dakika mesafedeyiz. Yerlerin ve yönlerin kesişim noktasında çok özel bir lokasyonda konumlanmamız da bu projeyi çok ayrıcalıklı bir noktaya taşıyor’’ şeklinde konuştu.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 0 899 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…