Kategoriler
Proje Haberleri

Berat Rızvanoğlu Trend 16 satışları devam ediyor

Berat Rızvanoğlu Trend 16 Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Berat Rızvanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, proje hakkında merak edilenler ve satış fiyatları için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Berat Rızvanoğlu Trend 16 projesi toplam 12.225 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 86 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin her birinde balkon vardır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveynler için özel banyo da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde özel bir alanda yer almaktadır. Daireler yerden ısıtma sistemi ile ısınmaktadır. Yazın ise klima ile serinlik sağlanmaktadır. Site içinde araç park etmek için her daireye özel otopark vardır. Güvenlik için 7/24 güvenlik sistemleri bulunmaktadır.

Berat Rızvanoğlu Trend 16 projesinde iki adet yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzlardan bir tanesi sadece bayanlara özel bir havuzdur. Burada bayanlar yılın her mevsiminde rahatça keyifli vakit geçirmektedir. Projede çocuklar için de özel alanlar bulunmaktadır. Çocuklara özel hem açık hem kapalı oyun alanları hazırlanmaktadır. Site içinde özel peyzaj alanında yürüyüş yolları ve kamelyalar mevcuttur. Ayrıca sauna ve fitness salonu da projedeki sosyal alanlar arasında yer almaktadır.

Berat Rızvanoğlu Trend 16 daire satışları

Projede yer alan daireler 3 oda 1 salondur. Bu dairelerin brüt kullanım alanı 161 metrekare, net kullanım alanı 132 metrekaredir. Dairelerin satışlarında banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Şu anda bu daireler 2 milyon 549 binden başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Sitede şu anda aidat olarak 400 TL ödenmektedir. Dairelerin fiyatları ve aidatlar zaman içinde değişebilir. Güncel fiyatlar ve satış avantajları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (534) 260 86 00 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan daireler ve proje hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Proje dairelerinin 2022 yılı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız