Kategoriler
Proje Haberleri

Bergama Nefes Evleri 0,99 Kredi İmkanıyla Satışta

İzmir Bergama konut projesi Saydem İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Bergama İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa Bergama Nefes Evleri konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Bergama Fatih Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 5 bloktan meydana gelmektedir. Aynı zamanda konut blokları 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.  Konut projesinin yükseldiği site içerisinde yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolu, basketbol ve futbol sahası, masa tenisi gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda site içerisinde harika bir peyzaj ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Bunların yanı sıra 7/24 kamera ve güvenlik sistemi de mevcuttur.

3 katlı 5 bloktan meydana gelen Bergama Nefes Evleri konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri ise brüt 85 ile 110 metrekare arasında değişmektedir.

2+1 tip daireler brüt 85-86, 3+1 tip daireler 106-110 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Bergama Nefes Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan konutlar, 0,99 faiz oranlı kredi imkanları ile satışa sunulmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 375 bin TL’den başlamaktadır.

85-86 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 375 bin TL ile 425 bin TL arasında değişmektedir.

3+1 tip, 106-110 metrekare brüt alana sahip dairelerin fiyatları 460 bin TL ile 540 bin TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Bergama konut projesi, harika konumu itibari ile her yere çok yakın mesafededir. Aynı zamanda adres olarak Fatih Mahallesi, Bergama/İzmir konumunda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0555 14 09 637 ve 0554 93 93 444 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…