Kategoriler
Proje Haberleri

Berr Hills Residence satışları başladı

Berr Hills Residence projesi panoramik deniz manzarası ve muhteşem dağ havası ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Berr Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet residence daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 8 adet residence daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 residence dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Proje, 4708 sayılı yapı denetim kanunu ve son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte profesyonel peyzaj mimarları tarafından düzenlenmiş peyzaj projesinde bahçe alanının bitkileri ayrı ayrı, tek tek özenle seçilmiştir. Peyzajda palmiye ağaçları, begonvil çiçeği, spiral limon servi bulunmaktadır. Yeşil alanlarda otomatik sulama sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi ve şifrematik giriş mevcuttur. Mutfak içerisinde Çimstone tezgah yer almaktadır. Her dairede 2 adet banyo mevcuttur. Kamufle edilmiş klima dış ünite alanları bulunmaktadır. Bütün dairelerde PVC doğrama yapılmaktadır. Bununla birlikte her konutta sabit, geniş ve kullanışlı portmanto yer almaktadır.

Berr Hills Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Değirmendere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar panoramik deniz manzarası ve dağ manzarasına sahiptir. Adnan Menderes Havalimanı 45 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Berr Hills Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 residence dairelerin fiyatı 2.470.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 555 40 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…