Kategoriler
Proje Haberleri

Berrak Sitesi Tuzla satışları devam ediyor

Berrak Sitesi Tuzla projesi İstanbul İli, Tuzla ilçesinde hayata geçirilmektedir. Tuzla konut projesi Çavuşoğlu Yemenler Yapı A.Ş. firması tarafından inşa edilmektedir. Konut projesinde yüzde 30 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Proje detayları, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Berrak Sitesi Tuzla projesi 4 bin 770 metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde yükselmektedir. 18 katlı iki blok şeklinde yükselen projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Daireler modern ve kullanışlı şekilde tasarlanmaktadır. İç kapılar özel tasarımlı birinci sınıf malzeme ile tasarlanmaktadır. Dış kapılar ise güvenlikli çelik kapıdır. Dairelere iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Elektrik kesintileri için özel jeneratör bulunmaktadır. Deprem durumunda güvenliği sağlamak için özel sığınak bulunmaktadır.

Site içerisinde özel peyzaj alanları bulunmaktadır. Bu peyzaj alanlarında süs havuzları, kamelyalar, yeşil alanlar ve çocuklar için oyun alanları bulunmaktadır. Spor sevenler için basketbol sahası vardır. Site içerisinde güvenliği sağlamak için 7/24 güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Araç parkı için kapalı otopark bulunmaktadır.

Berrak Sitesi Tuzla nerede yer alıyor?

Proje pek çok önemli yere yakın mesafededir. Sabiha Gökçen Havaalanına 7 kilometre mesafededir. Tuzla Devlet Hastanesine 5 dakika, Okan Üniversitesi Diş Hekimliğine 300 metre mesafededir. Ayrıca Tuzla sahil ve Viaport Marina 10 dakika uzaklıktadır. Uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Berrak Sitesi Tuzla fiyatları ne kadar?

Çavuşoğlu Yemenler Berrak Sitesi konutları inşaat aşamasındadır. Konutların 30 Ağustos 2025 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Şu anda projede satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca ödeme planı olarak bakıldığında ise ilk etapta yüzde 30 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar için ise vade farksız ve ara ödemesiz 72 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme imkanı sunulmaktadır. Bu ödeme planı firma bünyesinde olup senetle taksitlendirme yapılmaktadır.

Projede bulunan brüt 109 metrekarelik 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

124 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 540 bin TL’den başlamaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca iletişim için 0543 548 66 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…