Kategoriler
Proje Haberleri

Bey Garden Plus lansman fiyatları ile satışta

Bey Garden Plus İstanbul Beylikdüzü’nde yer almaktadır. Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. Projede farklı büyüklükte çok sayıda daire yer almaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Bey Garden Plus toplam 4 bin metrekare inşaat alanı üzerinde kurulmuştur. 5 katlı bloklarda toplam 84 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 boyutlarında hazırlanmaktadır. Dairelerin hepsinde dışarı açılan balkon bulunmaktadır. Bu balkonlar geniş olduklarından hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Daire dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. İç kapılar ise özel tasarımlı birinci sınıf malzeme ile hazırlanan kapılardır. Konutlarda ortak kullanım banyosunun dışında yatak odası içinde yer alan ebeveyn banyosu da vardır. Mutfak ile salon ayrıdır. Ankastre mutfak, set üstü ocak, ankastre fırın mevcuttur. Her dairede vestiyer ve gömme dolap da vardır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için su deposu ve hidrofor vardır.

Bey Garden Plus projesinde dairelerin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmetleri vardır. Bu hizmet kameralar ile desteklenmektedir. Araç park etmek için kapalı otopark vardır. Kişisel bakım için hamam, sauna ve buhar odası vardır. Spor yapmak için spor alanı ve açık yüzme havuzu vardır. Site içinde çocukların güvenle oynaması için çocuk oyun parkı da hazır bulunmaktadır.

Bey Garden Plus daireleri fiyatları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Alışveriş merkezi, ilkokul, ortaokul, lise, hastane, eczane, sağlık ocağı, market, semt pazarı ve camiye yürüme mesafesindedir. Daha uzak bölgelere ulaşım içinse hem metro hattı hem de otobüs minibüs gibi anayol hattı kullanılmaktadır.

Bey Garden Plus dairelerinin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu anda fiyatlar 3 milyon 250 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatlarını detaylı şekilde öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (212) 854 04 41 ve 0 (212) 422 69 99 sabit numaraları bulunmaktadır. Ayrıca 0 (542) 536 60 13 cep telefonundan da istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…