Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Saray Amasya vadeli ödeme seçenekleri ile satışta

Beyaz Saray Amasya projesi cadde üzerinde, şehrin tam merkezindeki konumu ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Korkmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 40 adet ofis ve daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Korkmaz İnşaat güvencesi ile yükselen projede 40 adet ofis ve daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ofisler ise 2 artı 0 seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan ofis ve daireler 66 metrekare ile 70 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Beyaz Saray Amasya konumu hakkında

Proje, Amasya’nın Merzifon İlçesi Hacıhasan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en canlı caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde yer almaktadır. Muhitinde pek çok market ve pazar alanı bulunmaktadır. Ayrıca bankalara, çarşıya, otogara yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Beyaz Saray Amasya fiyatları ne kadardır?

Beyaz Saray Amasya projesinde vadeli ödeme seçenekleri avantajı bulunmaktadır. Brüt 66 ile 70 metrekare büyüklüğe sahip ofis ve daireler 649.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (358) 514 19 99 veya 0 (535) 661 79 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…