Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Saray Konakları lansman fiyatlarıyla satışta

Beyaz Saray Konakları ayrıcalıklı yaşamın, lüksün ve konforun birleştiği eşsiz bir projedir. Projenin konumu Isparta’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik İdemir Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2 bloklu site halinde olan projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İdemir Yapı İnşaat güvencesi ile yükselen proje 2 bloklu site şeklinde konumlandırılmıştır. Bu bloklarda 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 127 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları ve oturma alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Her dairede kiler alanı yer almaktadır.

Beyaz Saray Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Isparta’nın Merkez İlçesi Çünür Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz manzarası ile doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır.

Beyaz Saray Konakları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.510.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (246) 201 27 58 veya 0 (543) 880 65 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…