Kategoriler
Proje Haberleri

Palm Marin fiyat bilgisi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Mutlu İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Palm Marin konut projesi, toplam 26 bin 893 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

20 blokta 330 konuttan meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede dubleks daire seçenekleri de mevcut. Konut projesindeki 2+1’ler 103 ila 132 metrekare, 3+1’ler 165 metrekare, 4+1’ler 196 metrekare, 4+1 dubleksler ise 224 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Projenin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Palm Marin konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki en düşük konut fiyatı, 809 bin TL olarak belirlendi. Projeden kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Palm Marin konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru mevcut.

Asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede, balkon da var. Sahile 300 metre uzaklıkta konumlanmış olan projedeki dairelerde, panoramik deniz manzarası da var. Konut projesinin içerisinde cadde mağazaları da bulunuyor. Lüks konut projesi, tasarımıyla da ilgi görüyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesinin 19 bin 581 metrekaresi peyzaja ayrıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Denize oldukça yakın bir noktada yer alan konut projesi, merkezi bir konumda yükseliyor. Konut projesi; hastanelere, AVM’lere, ana ulaşım yollarına ve marinaya oldukça yakın bir konumda inşa ediliyor.

Palm Marin konut projesi, Sahil Mah. Mavi Akdeniz Cad. No: 25 Yakuplu-Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 442 0 333 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.