Kategoriler
Proje Haberleri

Beytepe Suites banka kredisine uygun

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Özkaya Tuğla İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Beytepe Suites konut projesi, toplam 5 bin 692 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

4 katlı 4 adet bloktan meydana gelen konut projesinde, toplam 16 adet daire mevcut. Konut projesinde Lounge Suites ve Garden Suites olmak üzere iki farklı daire tipi bulunuyor. Lounge Suites 4+1 ya da 5+1 mimarisi ve katta tek daire olma özelliği taşıyor. Garden Suites’te ise 6+1 bahçe dubleks mimarisiyle site içinde müstakil ev konforu sağlıyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 258 metrekare ila 345 metrekare arasında değişiyor.

Beytepe Suites konut projesi fiyat bilgisi

Yüzde 62,5’i satılan konut projesindeki dairelerin fiyatları, 1 milyon 550 bin TL’den başlıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesindeki daireler, banka kredisine de uygun durumda bulunuyor.

Beytepe Suites konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, her daireye 4 araç kapasiteli kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Jeneratörlü ve asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Yerden ısıtma sisteminin de olduğu konut projesindeki dairelerde, ısı pay ölçer bulunuyor.

Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı konut projesinde, balkon da mevcut. Konut projesinde müstakil depo ve her binaya ait depo bulunuyor. Konut projesindeki dairelerde 4 adet banyo mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Butik bir konsepte sahip olan Beytepe Suites konut projesi, Beytepe Mah. Ertuğrul Gazi Bulvarı 5595 Cad. No: 10 (Beytepe Köyü Yanı) Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0532 586 95 20 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.