Kategoriler
Proje Haberleri

Beytepe Suites projesinde banka kredisiyle ödeme

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Özkaya Tuğla İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Beytepe Suites konut projesi, toplam 5 bin 692 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi, 4 adet blokta toplam 16 adet daireden meydana geliyor. Projede Lounge Suites ve Garden Suites şeklinde iki daire tipi mevcut. Projede 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki projedeki konutların büyüklükleri, 258 metrekare ila 345 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki bloklar, az katlı olarak tasarlandı.

Lounge Suites 4+1 ya da 5+1 mimarisi ve katta tek daire özelliği, Garden Suites’te ise 6+1 bahçe dubleks mimarisi özelliği bulunuyor.

Beytepe Suites konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 5+1 tipteki daireler 1 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün. Konut projesinin yüzde 63’e yakını satılmış durumda bulunuyor.

Beytepe Suites konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Projede fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Projede tam beslemeli jeneratör ve asansör de mevcut. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projede yerden ısıtma da mevcut. Dairelerde ısı pay ölçerin yer aldığı konut projesinde, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası mevcut. Projede balkon ve depo da var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Geniş yeşil alanlara sahip olan proje, oldukça sakin bir yerde hayata geçiriliyor. Konut projesi, Beytepe Köyü’ne çok yakın bir noktada inşa ediliyor.

Beytepe Suites konut projesi, Beytepe Mah. Ertuğrul Gazi Bulvarı 5595 Cad. No: 10 (Beytepe Köyü Yanı) Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Telefon: 0532 586 95 20