Kategoriler
Proje Haberleri

Big Country büyük lansman avantajıyla satışta

Big Country Büyükçekmece projesi İstanbul Avrupa Yakası, Büyükçekmece İlçesi’nde bulunmaktadır. Büyükçekmece villa projesi Akyapı inşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Villa projesinin farklı tiplerdeki villalardan meydana gelmektedir. Akyapı villa projesinde lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projede villa tipleri, büyüklükleri, sosyal alanları, teslim tarihi hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Big Country Akyapı projesi bahçeli villalardan meydana gelmektedir. Villa projesinde farklı tip ve büyüklüklerde 126 adet villa yer almaktadır.  Bu villaların detaylarına baktığımızda ise 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 tip villalar yer almaktadır. Bütün villalar tek katlı bir mimariye sahip olacak şekilde projelendirilmiştir. Bu villalardan 4+1 tipinde olanlar brüt  462 metrekare kullanım alanına sahiptir. 5+1 tip villalar brüt 467 metrekare büyüklüğündedir. 6+1 tip villalar brüt 562 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 7+1 tip villaların büyüklükleri ise brüt 640 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Büyükçekmece villa projesinde bütün villaların kendine özel bahçe alanı yer almaktadır. Villa dışındaki bu alanlarda ayrıca açık yüzme havuzu da yer almaktadır. Açık yüzme havuzu hem yetişkinler hem çocukların yüzebileceği şekilde tasarlanmıştır. Havuzun dışında bütün villaların bahçe kenarında özel dinlenme alanları da yer almaktadır. Dinlenme alanları bölümünde özel barbekü alanı bulunmaktadır.

Villaların iç özelliklerine bakıldığında yatak odalarında banyo mevcuttur. Ayrıca yatak odasında banyo dışında giyinme odası da yer almaktadır. Her villanın içinde ayrıca kapalı otopark alanı yer almaktadır. Kapalı otopark 7 odalı en büyük villalarda 4 araçlık, diğer villalarda ise 3 araçlık olarak tasarlanmaktadır. Villalarda ısıtma bağımsız olarak sağlanmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

Akyapı Big Country Büyükçekmece projesi sakinlerine özel olarak tasarlanan Big Country Club özel imkanlar sunmaktadır. Bu alan içinde villa sakinlerinin yararlanabileceği özel sosyal donatılar bulunmaktadır. Bu alanda tenis kortları, basketbol sahası, mini futbol sahası, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çalışma alanları, kafeler yer almaktadır. Ayrıca barbekü alanı, bilardo odası, toplantı odası, yürüyüş parkuru, voleybol sahası yer almaktadır. Bunların dışında villaya özel yüzme havuzu, masa tenisi odası, fitness salonu, buhar odası, sauna, hamam ve otopark gibi alanlar da yer almaktadır.

Big Country villa fiyatları ne kadar?

Big Country Akyapı projesinde yer alan villaların inşasına devam edilmektedir. Villa projesinin teslim tarihi ise 2024 yılı 4. çeyreği olarak planlanmıştır. Big Country villa fiyatları ise 22 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca ödeme planı kapsamında ise müşterilerin talebine bağlı olarak Akyapı bünyesinde vadelendirme imkanı sunulmaktadır. Söz konusu proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 25 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…