Kategoriler
Proje Haberleri

Biga Konakları 2. Etap Aykar İnşaat’tan satışa çıkarıldı

Biga Konakları 2. Etap Aykar İnşaat güvencesiyle satışa çıkarıldı. Projede ayrıcalıklı geniş daire seçeneklerinin yanı sıra çeşitli sosyal olanaklar dikkat çekiyor. Kendine konforlu ve lüks bir hayat isteyenlerin tercih sebebi konutlar aynı zamanda yatırım yapmak isteyenler için de önem arz ediyor. Peki projede daire fiyatları ne civarda? Proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Ayrıca projede daire seçenekleri neler?

Yaklaşık 5 bin 250 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede toplam 11 konut bloğu yer alıyor. 11 konut bloğunda toplam 167 adet konut yer almaktadır. Konutların dışında ayrıca 49 adet ticari ünite de mevcuttur. 3 etaptan meydana gelen projenin 1. etabında yaşam başladı. 2. etabında inşaat çalışmaları devam ediyor. 3. etabında yakın bir zamanda satışa çıkarılması planlanmaktadır.

Biga Konakları 2. Etap daire seçenekleri

Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerin yer alıyor. Ferah  4+1 dubleks daireler brüt 193 net ise 183 metrekare alana sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Üç adet banyoya sahip dairelerin balkonu da mevcut. 3+1 dubleks daireler brüt 154 metrekare, net ise 130 metrekare büyüklüğündedir. Isıtması doğal gaz sistemiyle sağlanan dairelerde 2. etapta 1+1 daireler ve 2+1 daire seçenekleri de mevcut. 2+1 tip daireler brüt 103, net ise 92 metrekare ayrıca brüt 113, net ise 105 metrekare büyüklüklerdedir. 1+1 tip daireler ise brüt 55, net ise 43 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Ayrıca proje kapsamında her blokta asansör, tüm konutlar için güvenlik adına renkli diafon sistemi, TV anten bağlantısı ve su deposu da mevcut. Projede dairelerin salonlarına klima alt yapısı hazır duruma gelirken aynı zamanda birinci sınıf malzemelerle laminat parke, kaliteli çelik kapı ve modern tasarımlı mutfak dolabı gibi olanaklar da mevcut. Ayrıca aspiratör veya davlumbaz da dairelerde bulunuyor. Bunun yanında salon ve antrelerde spot veya led ışık sistemi de var. Banyolarda taş yünü asma tavan, dolap ve aynaya sahip dairelerde odalarda kartonpiyer ve perdelik de mevcut.

Biga Konakları 2. Etap sosyal olanakları

Proje konumu itibariyle semt pazarı, alışveriş merkezi, okullar ve park gibi sosyal alanlara yakın. Projenin gelişmiş sosyal olanaklarının yanında konumu, projeye iyi bir yatırım potansiyeli olma özelliğini kazandırıyor. Proje kendine ayrıcalıklı ve sakin bir yaşam arayanlar için ideal bir konut projesi.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Projede brüt 193 metrekarelik geniş 4+1 daireler 660 bin lira üzerinden satışta. Ayrıca projede satılık dükkanlar da mevcut. Projede fiyatlar daire tipine bağlı olarak 205 bin TL üzerinden başlarken dükkanlar ise 850 bin TL fiyat ile alıcı buluyor.

1+1 tip daireler 205 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

2+1 tip daireler 415 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

3+1 dubleks daireler 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

4+1 dubleks daireler ise 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eylül 2021 yayında anahtar teslim daireler lansmana özel fiyatlar üzerinden satışa sunuluyor. Bununla birlikte proje nakit ödemelerde hemen tapu imkanına sahip. Ayrıca proje yüzde 40 peşin kalanı daire tesliminde fırsatıyla sizlerle buluşuyor. Proje kapsamında alternatif ödeme seçenekleri de var.  Proje hakkında detaylı bilgi ve size özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak için 0532 068 05 69 numaralı telefonu arayarak firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…