Kategoriler
Proje Haberleri

Bilgiç Cadde lansman fiyatlarıyla satışta

Bilgiç Cadde lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bilgiç İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca ticari alanlar da bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca ticari alanlar da bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 43 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 72 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 55 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Lineadecor marka mutfaklar yer almaktadır. Ayrıca Siemens ankastre cihazlar mevcuttur. Dairelerde merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı gibi birçok özellik yer almaktadır.

Bilgiç Cadde konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi İsmet Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yalova’nın en merkezi ve prestijli noktasında bulunmaktadır. Atatürk bulvarı üzerinde anayola cephe konumdadır. Ayrıca adliye, hastane, alışveriş merkezi ve İdo iskelesi gibi tüm noktalara yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Bilgiç Cadde fiyatları ne kadardır?

Bilgiç Cadde projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 790.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 72 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (226) 814 75 53, 0 (226) 800 00 88 veya 0 (532) 560 69 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…