Kategoriler
Proje Haberleri

Bilkent Nazende satışlar devam ediyor

Bilkent Nazende projesi merkezi konumu ve ferah yaşam alanları ile ihtiyaçlarınıza cevap verecek nitelikte bir prohedir. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Rast Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 315 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Modern mimari çizgilerle tasarlanan proje içerisinde 315 adet lüks daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 113 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 238 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 353 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje 14.915 metrekarelik peyzaj alanına sahiptir. Üstelik ortak alan içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence ve dinlenme alanları, sinema odası ve hobi odası gibi pek çok aktivite alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bilkent Nazende konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Bilkent semtinde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje doğa ile iç içe ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. İhtiyacınız olan pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

Bilkent Nazende fiyatları ne kadardır?

Bilkent Nazende projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 113 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 238 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 353 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 dairelerin fiyatı 9.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 552 290 95 71 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…