Kategoriler
Proje Haberleri

Bintaş Manzara Evleri satışları başladı

Bintaş Manzara Evleri projesinde muhteşem manzaraya sahip merkezi konumda yükselmektedir. Projenin konumu İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje AKT Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve her katta 2 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

AKT Yapı güvencesi ile inşa edilen proje 4 bloktan oluşmaktadır. Site içerisinde yer alan binaların her katında 2 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 133 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, özel spor salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Kapıcı hizmeti, asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Son kat dairelerin üzeri çatı ile kapalıdır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Bununla birlikte salonda klima yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Bintaş Manzara Evleri nerede?

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi 9 Eylül Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yamaç Evler Villaları ve 35. Sokak Evlerine komşu konumdadır. Üstelik bu konutların ön kısmı açık ve muhteşem bir manzaraya sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, eczane ve park bulunmaktadır. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bintaş Manzara Evleri fiyatları ne kadardır?

Bintaş Manzara Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik kısmi takas olarak araç alamı yapılabilmektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.099.000 TL ile 2.225.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 454 13 71 veya 0 (532) 160 64 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…