Kategoriler
Proje Haberleri

Birr Şehir 3. Etap satışları başladı

Birr Şehir 3. Etap projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Birr Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan dairelerin dubleks ve ara kat seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan dairelerin dubleks ve ara kat seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 160 ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, oturma alanları ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Birr Şehir 3. Etap konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu konut projesi, Kocaeli’nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Birr Şehir 3. Etap projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 150 bin TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 600 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dubleks dairelerin fiyatı 2 milyon 100 bin TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 160 ile 190 metrekare arasında olan 4 artı 1 dubleks daireler 2 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 444 92 16 veya 0 (532) 315 65 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…