Kategoriler
Proje Haberleri

Birzan Confor lüks daireleri satışta

Birzan Confor projesi, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen bir projedir. Yapımcı firması Birzan İnşaat’tır. Tamamı 3 oda 1 salon dairelerden oluşan projede lüks dairelerin satışları devam ediyor. Proje hakkında detaylar ve dairelerin genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve özellikleri

Birzan Confor toplam 1800 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Toplam 39 adet daireden oluşan proje, lüks ve konforlu bir hayat sunuyor. Dairelerin tamamı üç oda bir salon şeklindedir. Brüt kullanım alanları 125 metrekare, net kullanım alanları ise 115 metrekaredir. Daire girişlerinde vestiyer hazır olarak mevcuttur. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma mevcuttur. Mutfak doğalgazı da dairelerde yer almaktadır. Katlara iniş çıkış asansör ile sağlanmaktadır. Hem insan hem yük taşımaya elverişli sistem geliştirilmiştir. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Banyo tek, ortak kullanım banyosudur ve içerisinde duş kabini de yer almaktadır.

Birzan Confor projesinde daireler kadar sosyal alanlar da dikkat çekmektedir. Hem yetişkinler hem çocukların aktivite yapabileceği spor alanları mevcuttur. Ayrıca çocuklar için özel oyun alanı da proje içinde yer almaktadır. Yeşil manzaralı peyzaj alanlarında özel yürüyüş yolları da mevcuttur. Araç park etmek için hem kapalı, hem açık otopark bulunmaktadır. Dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı bulunmaktadır.

Birzan Confor konumu ve daire satışları

Proje, pek çok önemli alana yürüme mesafesindedir. Okul, market, hastane, eczane, semt pazarı, sağlık ocağı, alışveriş merkezi, park gibi alanlara yürüyerek gidilmektedir. Bunun yanı daha uzaktaki yerlere gitmek için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılabilmektedir. Özel araç ile ulaşımda Ankara yolu kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak ise minibüs, dolmuş, otobüs, metro bulunmaktadır.

Birzan Confor Yıldırım Karapınar Mahallesi, yeni yapılan gençlik merkezinin yanında bulunmaktadır. Daireler  1 milyon 300 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Satışlarda banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Ayrıca daireleri satın almadan önce görüntülü arama ile gezmek mümkündür. Daireleri gezmek ve haklarında ek olarak merak ettiklerinizi sormak için 0 (538) 388 20 43 numarası bulunmaktadır. Dairelerde takas da mevcuttur. Bu numaradan takas ile ilgili bilgi de alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız