Kategoriler
Proje Haberleri

Bizim Evler 8 konut tipleri

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, İhlas Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Bizim Evler 8 konut projesi, toplam 19 bin 739 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

240 adet konut ve 31 adet ticari üniteden meydana gelen projede; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler mevcut. Konut projesindeki 2+1 daireler 129 metrekareden, 3+1 daireler 166 metrekareden, 4+1 daireler ise 208 metrekareden başlayan büyüklüklerden alıcıya sunuluyor.

Konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Bizim Evler 8 konut projesi fiyat bigisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 656 bin TL’den başlıyor. Projede konut fiyatının yarısını 2020’de ödeyip kalanını ise 30 ay vade ile kapatma fırsatı mümkün. Projeden peşin alımlarda ise yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor.

Bizim Evler 8 konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış olan projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de bulunduğu konut projesinde, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, Mahmutbey-Ispartakule ve Bahçeşehir Metro Hattı’nın yanı başında yükseliyor. Proje, Bizim Evler 4 projesinin arkasında, Koza 1’in yanında, Bizim Evler 6 projesinin ise hemen önünde bulunuyor.

Bizim Evler 8 konut projesi, Firüzköy Mah. Ispartakule mevkii Avcılar/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.