Kategoriler
Proje Haberleri

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 satışa sunuldu

İhlas Holding tarafından Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa çıkarılmıştır. Kanal İstanbul’un hemen yanında yer alan konutlar büyük ilgi görmüştür. İlgiyle beklenen bu projelerin satışa çıkarılmasıyla beraber satış ofislerinde talepler alınmaya başlandı. Her iki projede konumu, mimarisi ve sosyal olanaklarıyla büyük beğeni topladı.

Bizim Evler projeleri büyük ilgi topladı

İhlas Holding, 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Ayrıca yaklaşık 20 bin aileyi bugüne dek ev sahibi yaptı. Şirketin yeni projeleri de satışa sunuldu. İyi bir ön talep aşamasını geçiren İhlas Holding’in Bizim Evler 9 ile Bizim Evler 10 projesinde satışa başladığının duyulmasından sonra Ispartakule’deki satış ofisine konut satın almak isteyenler ilgi gösterdi.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 proje özellikleri

Bizim Evler 9 konut projesinde 145 adet konut yer almaktadır. Bu projede en çok 3+1 ve 4+1 dairelere ilgi arttı.  Bizim Evler 10 projesinde ise toplam 55 adet konut yer almaktadır. Bu projede 3+1 ve 2+1 tip meskenler daha fazla talep aldı. Her iki proje de İstanbul’un çok iyi bir konumunda yer almaktadır. Önemli ulaşım projelerinin ortak noktasında bulunan konut projeleri Kanal İstanbul, Yüksek Hızlı Tren, Metro ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun ortasında kalmaktadır. Temiz hava, göl ve deniz manzarasıyla da ön plana çıkan konut projeleri Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 5 projelerine de komşu olacak lokasyonda bulunmaktadır.

Bizim Evler 9 projesi toplam 2 blok ve 145 adet konuttan oluşmaktadır. 14 bin 607 metrekarelik alanda inşa edilecek olan bu projede ayrıca ticari birimler de yer almaktadır.

Projede toplam 558 konut yer alacak

Bizim Evler 10 projesi ise 51 bin 320 metrekarelik alanda yükselecektir. Ayrıca 6 blok ve 558 daireden meydana gelmektedir. Projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de meydana gelmektedir.  Bu projede ayrıca 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 tip konut tasarlanmıştır.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…