Kategoriler
Proje Haberleri

Black Lion King Safranbolu’da yükseliyor

Black Lion King Karabük Safranbolu’da yer alan bir projedir. Tek Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede daire satışları devam etmektedir. Satışları devam eden geniş dairelerin özellikleri, boyutları, satış koşulları ve güncellenen fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Black Lion King 5 katlı iki blok şeklinde yükselmektedir. Bloklarda yer alan dairelerin hepsi tek ve 4+1 olarak tasarlanmıştır. Geniş ve ferah yaşam alanları sunan bu dairelerde dışarı açılan balkonlar bulunmaktadır. Balkon bölümleri geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Her dairede bir adet ortak kullanımlı bir adet de ebeveyn kullanımı için banyo vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde banyoya ek olarak giyinme odası da vardır. Dairelerin iç kapıları özel tasarım lake kapılardır. Dış kapı olarak ise çelik kapı bulunmaktadır. Giyinme odası, vestiyer ve mutfak dolapları lake malzemeden üretilmiştir.

Black Lion King projesinde güvenlik için 7/24 güvenlik hizmetleri verilmektedir. Bunun yanı sıra kamera ile de güvenlik sağlanmaktadır. Katlara iniş çıkış için özel asansör sistemi vardır. Araç park etmek içinse kapalı otopark mevcuttur. Site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı hazır bulunmaktadır. Kışın ısınmak için yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Black Lion King konumu ve daire fiyatları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Hastane, sağlık ocağı, market, eczane, lise, ilkokul, ortaokul, manav gibi yerlere yürüme mesafesindedir. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma aracı olarak minibüs, otobüs ve dolmuş kullanılmaktadır.

Black Lion King daireleri tek tiptir. 4 oda 1 salondan oluşan daireler brüt 220, net 167 metrekare büyüklüğe sahiptir. 220 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 655 bin TL’den başlamaktadır.

Satışlar kredi kullanımına uygundur. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Daireleri uzaktan görüntülü arama ile de gezmek mümkündür. Daire fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0370 433 13 65 ve 0532 517 68 85 numarası bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…