Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Garden Sancaktepe Mart 2022’de teslim

Blue Garden Sancaktepe konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Sancaktepe İlçesinde yükselen Işıklı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Sancaktepe İlçesi Osmangazi Mahallesi üzerindeki 25 bin metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Blue Garden Sancaktepe daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde yangın alarmı, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara yer verilmiştir. Ayrıca daireler arasında teras seçenekleri de mevcuttur.

Proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde oyun parkı, spor alanı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra kamera sistemi, kapalı garaj, güvenlik, jeneratör gibi olanaklar yer almaktadır. İstanbul Sancaktepe konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 115 metrekare ile 155 metrekare arasında değişmektedir. Proje toplam 78 daire ve ticari birimlerden meydana gelmektedir.

Blue Garden Sancaktepe konumu ve fiyatları hakkında

Blue Garden Sancaktepe konut projesi, Sancaktepe’nin Osmangazi Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, metro istasyonuna 5 dakika, Viaport AVM’ye de 8 dakikalık mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 115-120 metrekare alanlara sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 275 bin TL

145-155 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2022 Mart ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 085 80 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…