Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

BMB Erkul Class Konutları satışı devam ediyor

BMB Erkul Class Konutları Osmaniye Merkez’de yer almaktadır. Proje BMB Erkul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş ve modern evlerden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Proje detayları, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

BMB Erkul Class Konutları 2 blok şeklinde yükselmektedir. A ve B olmak üzere 39 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanmaktadır. Brüt 205, net 185 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerde bir adet ortak kullanımlı, bir adet de ebeveyn banyosu yer almaktadır. Ek olarak genel banyo içinde kurna bulunmaktadır. Balkonlarda cam balkon mevcuttur. Hem yaz, hem kış mevsiminde oturmaya elverişlidir. Mutfakta üçlü ankastre set ve mikrodalga fırın yer almaktadır. Daire içindeki bütün odalarda asma tavan uygulaması mevcuttur. Her dairede ayrıca kiler dolabı, mutfak dolabı, vestiyer, çamaşır makinesi dolabı ve giyinme odası dolabı da mevcuttur. Konutların bazı bölgelerinde duvar kağıdı ve çıta uygulaması mevcuttur. Dairelerde merkezi sıcak su uygulaması vardır.

BMB Erkul Class Konutları ısı ve ses yalıtımına sahiptir. Isıtma yerden ısınma ile sağlanmaktadır. Dairelerde kombi mevcuttur. Ayrıca 5 adet klima yapısı da bulunmaktadır. Bu klima yapısı salon ve odalarda yer almaktadır. Katlara iniş çıkış asansör sistemi ile sağlanmaktadır. Dış cephe duvarları gaz beton ile örülmüştür. Konutların içerisinde kaba sıva üzeri alçı sıva yapılarak uygulanması mevcuttur. Hem iç hem dış cephelerde Jotun marka boya kullanılmıştır.

BMB Erkul Class Konutları satışları

Proje geniş dairelerden oluşmaktadır. Merkezi konumda olan dairelerin yapımları devam etmektedir. Konutların tahmini teslim tarihi 2022 yılı Ağustos sonu olarak belirtilmektedir. Konutların büyük kısmı hazır olduğu için banka kredisi kullanımına uygundur. Satın alma sırasında vadeli satın almak mümkündür.

Konutlar şu anda 2 milyon 225 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0 (328) 814 11 44 ve 0 (532) 765 74 82 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan öğrenmek istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız