Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

BNB Konutları yüzde 0.99 faiz oranlı kredi ile satışta

BNB Konutları Zonguldak Devrek’te yer alan bir projedir. BNB İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler anahtar teslim olarak satılmaktadır. Projede yer alan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

BNB Konutları toplam 1.735 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 1 blok şeklinde olan projede zemin katta bir adet ticari alan yer almaktadır. Kalan diğer katlarda ise 9 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Binada ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Dairelerde de özel olarak yan daireden ses gelmemesi için ses yalıtımı vardır. Salon ve mutfak dairelerde ayrı ayrı olarak bulunmaktadır. Mutfakta fırın, davlumbaz ve tezgâh üstü ocaktan oluşan 3’lü ankastre set vardır. Konut içlerinde birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Konut dış kapısı ise güvenlik için çelik kapı tercih edilmiştir.

BNB Konutları ısıtma sistemi olarak doğalgaz ile ısıtılmaktadır. Doğalgaz, su ve elektrik abonelikleri yapılmıştır. Çatı arasında her daire için özel kilitli alan bulunmaktadır. Araç park etmek içinse her daire için birer araçlık kapalı otopark bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Projede engelli bireyler için geniş koridor, asansör ve araç park yeri bulunmaktadır.

BNB Konutları büyüklükleri ve fiyatları

Projedeki daireler iki şekilde tasarlanmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler brüt 106, net 84 metrekaredir. Bu daireler şu anda 1 milyon 350 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise brüt 144, net 102 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler de 1 milyon 550 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

BNB Konutları projesi ile ilgili merak ettiklerinizi firmayı arayarak öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 760 31 67 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan istediğiniz bilgileri alıp ek olarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız